Al jaloers???
Mededeling:
Nieuw verhaal zal pas na het weekend geschreven worden, want...
WIJ GAAN NAAR DE GRAND PRIX MELBOURNE!
alle mannen al jaloers??
met onze auto kennis ;) maar dit is een once in a lifetime experience.. Heel dagprogramma met ook stuntmotoren, oldtimers etc...
Maar heel stiekem gaan wij natuurlijk voor de disney pixar race ;)
Liefs
Sanne en Marlieke!
Ps Nederlandse tijd is 7.00-9.00 's ochtends op zondag 18 maart. We zullen naar jullie zwaaien op tv ;)
Wooooow vet!!! Oke daar ben ik wel jaloers op :)
Veel plezier he !! Groetjes koen
Niet te geloven, twee dames die niets om autoracen geven gaan naar zo'n event! Veel plezier, en idd wel een beetje jaloers:P
Xx
Tss!! Het moet niet gekker worden daar in Australië ;-) Heel veel plezier en veel foto's maken he!!
Xxx!
Erg vet! En inderdaad wel jaloers ja!! Veel plezier en goed opletten... ;) X
Miek, er is ook een moombafestival met wakeboarden! Dat heb ik gelezen in de metro, misschien is dat meer iets voor jullie?
Maar veel plezier!
xxx
Hallo meiden
NIet jaloers op autorace maar wel op jullie ervaringen.
Ik geniet er telkens weer van om jullie verslagjes en foto's te zien. En....dan komen de jaloerse kriebels wel boven drijven. Liefs elfrie
Het kan niet waar zijn, ik achter de TV, en jullie LIFE aanwezig.
Razend jaloers ben ik, bofkonten! haha
veel plezier, en neem oordoppen mee!
heel snel voorbij razende groeten van Annette en mij
Hallo dames,
Ik ben zeker JALOERS!
Wat leuk dat jullie daar helemaal voor naar Austalië gaan. Ik kon niet meer betalen dan Spa-Francorchamps. Veel plezier en maak mooie foto's.
Vergeet je oordoppen niet!!
PS. Wie zwaait de finishvlag van jullie en wie is de pitspoes? ;-)
Groeten.
Peter, Nicole en Linsy
Heeeeeeeeeeeeeele goede reden om geen verhaal te schrijven. En dat voor meiden die uit een echt meiden gezin komen. Girlpower. Genieten maar van de pitskaters.
Hoi Marlieke,
Stuur je even wat zon naar Bemmel? Niet echt jaloers op formule 1, maar altijd vet om mee te maken natuurlijk. Even leuk weetje bij de voetbalclub van Melbourne, Melbourne Hearts speelt Nijmegenaar en oud NEC-er Rutger Worm,moet je ook eens gaan kijken en mij ladeling foto's mailen. Met igv Worm erop hihi, zou leuk zijn. Maarja wil jullie niet nog mannen uitjes in schoenen schuiven hoor. Groetjes igv en geniet er maar flink van.
Liefs en dikke knuffel van Maurice,Manon en Kyra.
Hoi nichtje,
Zo te lezen alles goed daar. Al helemaal geintegreerd zien we. Leuk hoor. Veel succes en plezier nog.
Groetjes liefs Geert en Nel.
Haha, Wim zat de race vanmorgen te kijken en ik dacht nog 'zouden Marlieke en Sanne daar toevallig ergens zitten?' Hebben jullie het leuk gehad? Ik ben benieuwd naar de verhalen!
Heej,
Ik ben echt mega jaloers op jullie!!!
Heb gisterochtend nog naar jullie terug gezwaaid!!
Hooop dat jullie het naar je zin hebben gehad en ben erg benieuwd naar de gemaakte foto's.
Groeten Sjak en Sonja